Met trots mogen wij een nieuwe collega aan u voorstellen, namelijk Vince van den Elsen! In dit voorstel stukje komt u meer over hem te weten.

Mijn naam is Vince van den Elsen en ben in 2020 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de HAN in Nijmegen.
Hierna ben ik direct begonnen bij Fysiotherapie Groepspraktijk Grave. Ik ben opgegroeid in Boxmeer en woon op dit moment in Nijmegen.

Tijdens mijn opleiding heb ik de cursus ‘Medical Taping’ gevolgd en heb ik ervaring binnen de sport opgedaan door bij Olympia’18 zowel jeugd als selectieteams te verzorgen.

Zelf voetbal ik momenteel in het eerste elftal van Excellent uit Oploo en voetbal ik in een zaalvoetbalcompetitie. Mijn interesse ligt vooral bij het behandelen van orthopedische klachten. Dat wil zeggen; klachten aan uw gewrichten, spieren en pezen.

In de toekomst wil ik daarom de master opleiding tot manueel therapeut gaan volgen. Naast dat ik in de praktijk werkzaam ben, ben ik ook in het zwembad te vinden als AquaFysio.

Mijn streven is om de patiënt na elke behandeling met een lach op zijn/haar gezicht de deur uit te zien lopen. Ik hoop u snel in de praktijk (of het zwembad) te zien!

About the author