online fysiotherapie

Vince heeft zijn eerste maand bij fysiotherapie Grave vast iets anders voorgesteld… Net afgestudeerd en nu gelijk een corona pandemie te verwerken! Gelukkig is Vince handig met computers en zit hij al volop in de mogelijkheden van Physitrack en online fysiotherapie . Lees de ervaring van Vince en zijn collega Myron hieronder:

 

“Binnen fysiotherapie Grave proberen wij al onze patiënten zo goed mogelijke zorg op afstand te bieden. Dit doen we momenteel veelal door het aanbieden van videoconsults. Dit was even wennen voor zowel de patiënten maar zeker ook voor de ons als therapeuten! Op deze digitale manier proberen we de behandelingen voort te zetten zodat onze patiënten toch de zorg kunnen krijgen die voor hen nodig is. Als praktijk maken wij gebruik van Physitrack, een zeer handig programma waarin e-health een centraal staat.”

 

Physitrack

“Physitrack biedt ons de mogelijkheid om ons als therapeuten te videobellen met onze patiënten en tegelijkertijd oefeningen naar hen te sturen, wat erg goed werkt. Naast reguliere fysiotherapie, bieden wij ook oefenprogramma’s en trainingen aan. Via de digitale weg stellen we persoonlijke trainingsschema’s samen voor de mensen in deze oefengroepen zodat ook zij in beweging kunnen blijven.”

 

Persoonlijk contact

“Iedereen die bij ons onder behandeling is, of onderdeel zijn van een van onze oefengroepen worden zoveel mogelijk door ons ondersteund. Dit kan via de mail of telefonisch. Iedereen die in oefengroepen trainden, hebben bij ons ook de mogelijkheid om zichzelf te abonneren op een wekelijkse work-out video. Zij ontvangen dan elke week een nieuwe work-out via de mail waarin een van onze therapeuten een half uur durende training uitvoert, die zij vervolgens thuis na kunnen doen.”

 

Een van de kernwaardes van de praktijk is het bieden van mono- en multidisciplinaire zorg van hoge kwaliteit. Deze kernwaarde blijven wij nastreven, alleen nu via digitale wegen!

 

Wilt u meer weten over online fysiotherapie of hebt u vragen? Kijk dan hier of neem contact met ons op.

About the author