fit, fit Grave, fysiotherapie, fysiotherapie Grave, fysio, fysio Grave, fysiotherapeut, fysiotherapeut Grave, fysiotherapeuten, fysiotherapeuten Grave, fysiobehandeling, fysiobehandeling Grave, fysiopraktijk, fysiopraktijk Grave, fysitherapiepraktijk, fysiotherapiepraktijk Grave, fysiotherapeut, fysiotherapeut Grave, fysiotherapeuten, fysiotherapeuten Grave, bewegen, bewegen Grave, bewegen fysiotherapie Grave, bewegen in Grave, beweging, beweging Grave, beweging Fysiotherapie Grave, beweging in Grave, blessure, blessure Grave, blessure Fysiotherapie Grave

Hallo Grave en omstreken!

Mijn naam is Fleur van Haren en ik ben sinds juli 2017 werkzaam bij Groepspraktijk Fysiotherapie Grave, met veel plezier.

Ik ben geboren in Beuningen (GLD) in 1994 en woon sinds 12 jaar in de achterhoek (Doetichem en Zelhem). Het is daar erg mooi maar het voelt ook goed om weer een beetje terug te zijn bij mijn roots!

Ik heb fysiotherapie gestudeerd aan de HAN te Nijmegen. Maar daar zal het niet bij blijven. Mijn interesse ligt voornamelijk bij bekkenfysiotherapie, ook wervelkolomgerelateerde klachten en psychosomatische klachten vind ik interessant. In mijn optiek zijn deze klachten vaak op de een of andere manier aan elkaar gerelateerd. Hoe ik mijn nacholingen precies in ga richten gaat de tijd nog leren, maar waarschijnlijk begin ik met bekkenfysiotherapie.

In het dagelijks leven ben ik fanatiek paardensporter, ik spring wedstrijden en rijd jonge paarden in voor de verkoop. Ik heb een lieve vriend en in het weekend help ik nog regelmaltig mee in zijn restaurant.

Ik hoop hier in Grave nog velen van u te mogen helpen om weer zo goed mogelijk te kunnen bewegen, want bewegen, in de breedste zin van het woord, is mijn passie!

About the author