fysiotherapie, fysiotherapie Grave, fysio, fysio Grave, fysiotherapeut, fysiotherapeut Grave, fysiotherapeuten, fysiotherapeuten Grave, fysiobehandeling, fysiobehandeling Grave, fysiopraktijk, fysiopraktijk Grave, fysitherapiepraktijk, fysiotherapiepraktijk Grave, fysiotherapeut, fysiotherapeut Grave, fysiotherapeuten, fysiotherapeuten Grave, collega, collega fysiotherapeut

Ik woon al jaren in Beuningen, maar sinds vier jaar in het buitengebied waar ik samen met mijn partner Ronald een oude woonboerderij totaal heb verbouwd. Ik ben dus graag buiten en bezig in de buitenlucht. Ik probeer daarnaast ook nog twee keer per week te sporten in de fitness.

Ik vind het leuk om naast de enorme drukke praktijkwerkzaamheden, in mijn vrije tijd met de paarden bezig te zijn en lange wandelingen te maken met onze twee geadopteerde honden uit Griekenland.

 

Hoe lang ben je al werkzaam in de praktijk?

Ik ben sinds Juni 2001 in vast loondienstverband

Waarom heb je gekozen voor fysiotherapie?

Ik heb voor fysiotherapie gekozen omdat ik graag met mensen wilde werken en de communicatie met de patiënt leuk vind. Daarnaast vind ik het leuk om mensen zo goed mogelijk met hun hulpvraag op weg te helpen, inzicht te geven over alle aspecten rondom de klachten en om (pijn)klachten te helpen verbeteren.

Welke specialisaties heb je?

Mijn specialisaties naast algemeen fysiotherapie zijn manuele therapie en arbeidsfysiotherapie.

Wat maakt je werk zo leuk?

Het echt voor iemand iets betekenen, door middel van goede communicatie processen en patronen te doorbreken en mensen meer kwaliteit van leven bieden.

Voor welke pijnklachten kunnen mensen bij jou terecht?

Als manueeltherapeut richt ik me vooral op functieverlies van alle gewrichten in het lichaam i.c.m. de manier hoe mensen hiermee omgaan. Door functieverbetering in het lichaam nemen pijnklachten veelal af. Op de lokatie Rug&Bekken in Boxmeer richt ik me vooral op lage rug-, heup-, lies- en bekkenklachten die meestal samenhang hebben met bekkenbodemproblematiek. Mensen kunnen ook bij mij terecht voor alle arbeidsgerelateerde klachten (klachten die ontstaan zijn door de werkzaamheden die iemand verricht).

Waar kan iemand jou voor wakker maken?

Iemand mag mij ’s nachts nooit wakker maken 😉 de enige keer dat ik wakker gemaakt mag worden is als een familielid, vriend of vriendin in nood zit.

Wat zijn je hobby’s / sporten?

Naast mijn werkzaamheden in de praktijk werk ik als fysiotherapeut ook met paarden wat ook een hobby is en ben ik twee keer per week in de sportschool. 
About the author