Aquafysiotherapie, Aquafysio Aqua, zwemmen, oefeningen, aqua joggen, aquaoefeningen, oefeningen, fysiotherapie grave, fysiotherapie Boxmeer

Na het operatief verkrijgen van twee nieuwe knieën en het hebben van een tia, blijkt aquafysiotherapie de juiste therapie voor Tiny. Naast dat het fysiek goed voor haar is, vindt ze het ook een fijne bezigheid. ,,Een ander gaat ergens koffie drinken en ik ga hier naartoe en dat vind ik leuk zo één keer in de week.” Therapeut Esther en Tiny vertellen meer over deze behandeling in deze video.

 

Aquafysio is bewegen in warm water en is een behandelmethode die gebruikt kan worden binnen de fysiotherapeutische behandeling. Deze therapie wordt uitgevoerd onder begeleiding van onze fysiotherapeute Esther Jansen. Door de opwaartse druk van het water is deze vorm van training veilig en uitermate geschikt bij bijvoorbeeld overgewicht, reumatische klachten of artrose klachten. Tevens is deze manier van trainen geschikt voor mensen die (tijdelijk) minder belastbaar zijn na ziekte,  operatie of bijvoorbeeld ongeval. Daarnaast verbetert het uw algehele conditie.

Wilt u meer weten over aquafysiotherapie?!  Neem dan contact op met onze praktijk of kijk op onze Aquafysio pagina!

About the author