fysio grave, fysiotherapie grave, fysiotherapeut grave

Graag stel ik me via deze weg voor; ik ben Moniek Gommers , en per 22 juni ’20 werkzaam bij Groepspraktijk fysiotherapie in Grave als Assistent praktijkmanager / Secretaresse/ Baliemedewerker & Receptioniste. Opgegroeid in Malden en sinds 10 jaar ben ik woonachtig in Beuningen samen met mijn vriend Twan,  onze tienerdochter Niki en onze 2 jarige labrador Sjors dus “never a dull moment”

Mijn loopbaan heeft zich de afgelopen 20 jaar afgespeeld in de reisbranche. Ik ben begonnen als reisspecialist en reisbureaumanager in o.a. de regio Wijchen en de laatste 2 jaar als accountmanager binnen een grote franchiseketen, waarbij ik mede verantwoordelijk was voor het faciliteren en (commercieel)  ondersteunen van zelfstandig reisondernemers in het toerisme. 

Door mijn werkzaamheden in de functie van manager en accountmanager heb ik mijzelf op meerdere vlakken kunnen ontwikkelen in zowel de front als backoffice, waarbij ik uitkijk naar een prettige samenwerking en veel voor de praktijk te kunnen betekenen. Daarnaast zal ik ook praktijkmanager Shirley Sniekers ondersteunen met haar werkzaamheden. De meeste voldoening haal uit het directe contact met mensen. Ik heb dan ook ontzettend veel zin om als Assistent praktijkmanager / Secretaresse/ Baliemedewerker / Receptioniste in de zorgsector aan de slag te gaan. Het is dan ook heel goed mogelijk dat u mij aan de lijn krijgt en als u een afspraak heeft binnen de praktijk , mij regelmatig bij de receptie zult vinden. 

Voor wat betreft mijn vrijetijdsbesteding; hardlopen, skiën, reizen, wandelen met de hond , lekker uitgaan en uiteten met vrienden. Eropuit met het gezin; daar vind ik mijn ontspanning in. Ook houd ik van een gezonde dosis humor , als ik een lach op iemands gezicht kan creëren is mijn dag meer dan geslaagd.

Ik ben aanwezig op:

Maandag     08.30    16.30 uur
Dinsdag      08.30    16.30 uur
Woensdag   08.30    12.30 uur  
Donderdag  08.30    12.30 uur 

 

Heel graag tot ziens of aan de telefoon!

Met vriendelijke groet,

Moniek Gommers 

About the author