Mijn naam is Gemma van de Laar – Hombergen en sinds eind januari 2019 ben ik werkzaam bij Fysiotherapiepraktijk Grave als receptioniste/assistent praktijkmanager. Als u de praktijk belt, is het dus goed mogelijk dat u mij aan de lijn krijgt en als u bij ons een afspraak heeft, zult u mij regelmatig bij de receptie vinden. Daarnaast ondersteun ik onze praktijkmanager met haar werkzaamheden.

Ik heb jaren als Docente Duits gewerkt op verschillende middelbare scholen.  Omdat dat werk steeds minder bij mij paste, heb ik besloten het onderwijs te verlaten en iets heel anders te gaan doen. Belangrijk voor mij was daarbij wel, dat ik in mijn werk contact met mensen heb!

Ik ben getrouwd met (mijn) Mathy en samen met onze 3 prachtige dochters wonen we in een klein wit boerderijtje  in een dorpje vlakbij Boxmeer. Grave ligt me wel aan het hart, aangezien ik er geboren ben en er ook vele jaren heb gewoond. Ik hou erg van dieren, mede daarom hebben we 2 honden, 2 katten, 8 cavia’s en een pony. Naast de tijd die ik spendeer aan mijn kinderen en dieren, besteed ik mijn vrije tijd graag aan boeken, wandelen (in de natuur) en leuke dingen doen met vrienden.

 

Ik ben aanwezig op:

  • Dinsdag
  • Woensdagmiddag
  • Donderdagmiddag
  • Vrijdagochtend
About the author