Welkom bij zwanger in beweging!

Wat goed dat je mee doet! Dit boekje voorziet je alvast van de nodige praktische informatie. Bewaar het goed want het grootste deel van de inhoud komen we nog op terug! In dit boekje vind je als eerste de inhoud van de cursus. Verderop praktische tips voor de alledaagse bezigheden en aan het einde een overzicht van dekkingen van verschillende verzekeraars. Let op dit is een samenvatting! Voor exacte informatie controleer de website van je verzekeraar even of bel ze op.

Direct contact

Programma van 10 weken:

De cursus vindt plaats op donderdagavond van 19:30-20:30 in het zaaltje links na de ingang van Laco aan de Stoofweg 3 te Grave. Elke week besteden we een deel van de les (ongeveer 15 minuten) aan theorie. Onderstaand overzicht geeft een beeld van de te behandelen onderwerpen.

 

Week 1: Fysiologische veranderingen; het effect van de zwangerschap op houding en beweging.

Week 2: De bekkenbodem; wat is het en hoe ga ik er mee om?

Week 3: Symmetrie en stabiliteit

Week 4: De fitte zwangere; wat we allemaal wél kunnen!

Week 5: De ontsluitingsperiode

Week 6: Weeën: hoe zijn we die de baas?

Week 7: De uitdrijvingsperiode

Week 8: Niet nadenken maar doen!

Week 9: De kraamperiode

Week 10: Herhaling en vragen

 

Geen zorgen; we gaan vooral lekker sporten en bewegen!

U kunt bij de volgende locatie(s) terecht

Fysiotherapie Grave, fit, fit Grave, fysiotherapie, fysiotherapie Grave, fysio, fysio Grave, fysiotherapeut, fysiotherapeut Grave, fysiotherapeuten, fysiotherapeuten Grave, fysiobehandeling, fysiobehandeling Grave, fysiopraktijk, fysiopraktijk Grave, fysitherapiepraktijk, fysiotherapiepraktijk Grave, fysiotherapeut, fysiotherapeut Grave, fysiotherapeuten, fysiotherapeuten Grave, bewegen, bewegen Grave, bewegen fysiotherapie Grave, bewegen in Grave, beweging, beweging Grave, beweging Fysiotherapie Grave, beweging in Grave, blessure, blessure Grave, blessure Fysiotherapie Grave
Gezondheidscentrum de Stoof

Stoofweg 3, 5361 HZ Grave

  • Neem contact op: