Welkom bij Digi Zorgmaatje

Online fysiotherapie bieden zal misschien gek klinken, want veel mensen denken dat fysiotherapie enkel een fysiek beroep is. Maar ook op afstand kunnen wij advies geven en oefeningen aanbieden om klachten te verminderen en de oorzaken van de klachten aan te pakken.

Digi Zorgmaatje

Hoe gaat het in zijn werk?

Met behulp van Digi Zorgmaatje kan een behandelaar iemand uitnodigen om deel te nemen aan een persoonlijke groep. Besloten en beveiligd. Daarin kunnen oefeningen worden bekeken en samen met de behandelaar in een videogesprek worden doorgenomen. Ook is er een logboek voor aantekeningen en het toevoegen van eigen foto’s en filmpjes.

Ook familieleden kunnen lid worden van de persoonlijke groep. Ook zij kunnen dan gebruik maken van de hier aanwezige mogelijkheden.

 

Biedt Digi Zorgmaatje nog meer?

Naast Online fysiotherapie heeft Digi Zorgmaatje nog veel meer in huis. Zoals de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten of om samen met anderen een spelletje te spelen. Omdat ook sociaal welzijn belangrijk is om je lekker in je vel te voelen. Het doel is dan ook om mensen met elkaar te gaan verbinden.

  • Neem contact op: