Het VSO-concept

De (sport)fysiotherapeut analyseert het bewegingsgedrag van voeten-benen-romp, en bepaalt of uw manier van bewegen een klacht kan veroorzaken of onderhouden. Vervolgens wordt uitgelegd wat u kunt verbeteren door middel van een schoenadvies, steun advies of er wordt verwezen naar een andere discipline. Uiteraard heeft een analyse en advies ook waarde als er geen klachten aanwezig zijn, ongeacht uw sportniveau.

Direct contact

Advies op maat

De vergaarde gegevens van de dynamische digitale drukmeting worden besproken en de conclusie wordt uitgelegd. Uiteindelijk zal een advies het consult afronden. Mogelijk is het advies gebruik te gaan maken van een (sport)steunzool of een bepaald type sportschoen. De VSO fysiotherapeut bepaalt zelf de samenstelling van de individuele steunzolen, die volledig volgens VSO-maatstaven worden ontworpen en vervaardigd. Indien de cliënt is verwezen, ontvangt de verwijzer een verslag van het consult.

 

Prestaties verbeteren

Uiteraard heeft een analyse en advies ook waarde als er geen klachten aanwezig zijn, ongeacht uw sportniveau. Op deze manier helpen we onder meer sporters om door middel van onze ondersteuning het maximale uit hun trainingsarbeid te halen. Niet-sporters helpen we optimaal de gewenste activiteit uit te kunnen oefenen. Door ons brede netwerk kunnen we onze kennis delen en zo kunnen we ons specialisme op het gebied van voet gerelateerde klachten in de bewegingsketen blijven verbeteren.

 

Kosten

Het consult is een fysiotherapeutische dienst en wordt indien mogelijk direct bij uw verzekering gedeclareerd. Dit kan per vestiging verschillen. De prijs van een paar individuele zolen bedraagt € 190,-. Dit is inclusief benodigde controles en aanpassingen binnen een half jaar na aanschaf.

  • Neem contact op: