Fysiofitness

Veel klachten aan het bewegingsapparaat worden veroorzaakt door eenzijdig verkeerd bewegen, overbelasting en een matige algehele conditie. Om klachten te voorkomen is een goed functionerend spierapparaat en een goede functie van uw hart en longen erg belangrijk. Middels FysioFitness kunt u op verantwoorde wijze werken aan een goed functionerend bewegingsapparaat. Dit wordt gedaan in een optimaal uitgeruste fitnessruimte en onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut.

 

Het doel van de trainingen is het verbeteren van de conditie, stabiliteit en spierkracht. Dit wordt gedaan door middel van deskundige voorlichting, advisering, training en ondersteuning. Naast de fysieke doelen staat ook plezier in bewegen centraal. De training bestaat uit het uitvoeren van (functionele) oefeningen, die helpen bij het verbeteren van vele lichaamsfuncties.

Direct contact

Voor wie is Fysiofitness geschikt?

FysioFitness is geschikt voor iedereen die op een gezonde en verantwoorde wijze wil bewegen. Daarnaast kan het programma ook uitkomst bieden bij verschillende aandoeningen. FysioFitness is geschikt voor mensen die:

  • Minder belastbaar zijn, door een bepaalde klacht en/of beperking (bijvoorbeeld lage rug- en nekpijn, knieklachten en andere gewrichtsklachten)
  • Hart-, vaat en longziekte hebben en die hier meer controle over willen hebben.
  • Het algehele conditie willen verbeteren
  • De spierkracht willen vergroten
  • De belastbaarheid willen opvoeren
  • Die zich gezonder en fitter willen voelen
  • Mobiliteit willen verbeteren

De behandeling

Wanneer u deelneemt aan onze FysioFitness traint u minimaal 1 keer per week 1 uur, in groepen van ongeveer 4 a 5 personen. Uw individuele begeleidingstijd bedraagt 15 minuten. Alle trainingen vinden plaats op een vaste tijdsafspraak en staan onder de professionele begeleiding van een fysiotherapeut. Allereerst vindt er een intakegesprek plaats hierin worden uw wensen en doelen besproken. Daarna volgt er een algehele lichamelijke onderzoek. Aan de hand van de bevindingen wordt er een trainingsschema op maat gemaakt. Het trainingsprogramma wordt samengesteld naar uw wensen en afgestemd op uw mogelijkheden.

U kunt bij de volgende locatie(s) terecht

fit, fit Grave, fysiotherapie, fysiotherapie Grave, fysio, fysio Grave, fysiotherapeut, fysiotherapeut Grave, fysiotherapeuten, fysiotherapeuten Grave, fysiobehandeling, fysiobehandeling Grave, fysiopraktijk, fysiopraktijk Grave, fysitherapiepraktijk, fysiotherapiepraktijk Grave, fysiotherapeut, fysiotherapeut Grave, fysiotherapeuten, fysiotherapeuten Grave, bewegen, bewegen Grave, bewegen fysiotherapie Grave, bewegen in Grave, beweging, beweging Grave, beweging Fysiotherapie Grave, beweging in Grave, blessure, blessure Grave, blessure Fysiotherapie Grave
Gezondheidscentrum de Stoof

Stoofweg 3, 5361 HZ Grave

  • Neem contact op: