fit, fit Grave, fysiotherapie, fysiotherapie Grave, fysio, fysio Grave, fysiotherapeut, fysiotherapeut Grave, fysiotherapeuten, fysiotherapeuten Grave, fysiobehandeling, fysiobehandeling Grave, fysiopraktijk, fysiopraktijk Grave, fysitherapiepraktijk, fysiotherapiepraktijk Grave, fysiotherapeut, fysiotherapeut Grave, fysiotherapeuten, fysiotherapeuten Grave, bewegen, bewegen Grave, bewegen fysiotherapie Grave, bewegen in Grave, beweging, beweging Grave, beweging Fysiotherapie Grave, beweging in Grave, blessure, blessure Grave, blessure Fysiotherapie Grave

Hoe lang ben je al werkzaam in de praktijk?

Ik ben sinds 3 juli 2017 werkzaam in de praktijk.

 

Waarom heb je gekozen voor fysiotherapie?

Ik raakte geïnteresseerd in het bewegingsapparaat van het lichaam door het trainen van mijn pony. Ik kwam er achter hoe belangrijk het is om je lijf te begrijpen en op de juiste manier te gebruiken. Gezien de hoeveelheid mensen die hier problemen mee ervaren, leek het mij mooi om mensen hierin te kunnen helpen.

 

Welke specialisaties heb je?

Ik begin in september 2018 met de master Bekkenfysiotherapie. Op het moment ligt mijn interesse bij wervelkolom- en bekkengerelateerde klachten.

 

Wat maakt je werk zo leuk?

Het contact met mensen, de dankbaarheid van mensen waarvoor je echt iets kunt betekenen en de diversiteit van het vak.

 

Voor welke pijnklachten kunnen mensen bij jou terecht?

Momenteel behandel ik alle algemene klachten aan het bewegingsapparaat al verdiep ik mij vooral in de wervelkolom- en bekkengerelateerde klachten.

 

Waar kan iemand jou voor wakker maken?

Een parcourtje springen met mijn paard in de zon.

 

Wat zijn je hobby’s / sporten?

Zoals bovenstaand antwoord verraad is mijn uit de hand gelopen hobby/sport de paardenspringsport maar ook ben ik geïnteresseerd in de fokkerij en handel van springpaarden.

About the author