Shirley Sniekers

Fysiotherapeut, gespecialiseerd in meervoudige bekken(bodem) problematiek

Mijn verhaal
Sinds 1993 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Aanvankelijk als algemeen fysiotherapeut maar al snel ben ik me gaan specialiseren in het bekkenbodemgebied. Een voor mij interessant indicatiegebied omdat het echt een uitbreiding van het werkdomein van een fysiotherapeut is.

De uitdaging van het vak ligt voor mij in de persoonlijke relatie met de mensen. Mensen leggen hun kwetsbaarheid bij me neer en daar probeer ik voorzichtig en zo professioneel mogelijk mee om te gaan. Het geeft mij voldoening wanneer een patient zich bij mij op zijn of haar gemak voelt en zich gehoord voelt.

Naast het vakinhoudelijke werk ben ik binnen de maatschap ook graag bezig met bestuurlijke / organisatorische zaken. Ik ben de praktijkmanager binnen ons team en probeer vanuit die rol verschillende zaken zo goed mogelijk te organiseren en altijd het gezicht op de toekomst gericht te houden. Samenwerking intercollegiaal en met andere disciplines is hierbij een belangrijk item. Dit vanuit de intentie om de eerstelijns zorg binnen Grave verder te verbeteren.

Ik woon samen met mijn vriend en samen zijn we erg trots op onze twee ‘meestal’ erg gezellige tieners. Creativiteit is voor mij een belangrijk punt en dit probeer ik binnen de opvoeding van onze kinderen zoveel mogelijk in te zetten. Daarbij schilder ik regelmatig en ben ik sinds kort ook gestart met fotografie. Op sportief vlak loop ik regelmatig en hou ik van ritmische beweegvormen.

Naast therapeut ben ik ook het aanspreekpunt binnen de praktijk. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of heeft u verbeterpunten voor onze praktijk neem dan contact met mij op via info@fysiotherapiegrave.nl

Ik ben aanwezig op:

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Vrijdag
  • Neem contact op: