Nog even en dan zullen wij het zonder collega Esther moeten doen… Na 3 jaar werkzaam te zijn geweest bij ons in de praktijk, gaat zij een mooie en spannende stap voor haarzelf zetten.  Lees snel verder voor Esther haar stukje:

“Na een fijne periode van 3 jaar heb ik besloten een volgende stap te zetten.  Per 17 februari zal ik mijn werkzaamheden bij Fysiotherapie Grave stoppen en mij volledig inzetten voor de realisatie van mijn eigen vestiging van Hart for her in Arnhem!  Ik heb een ontzettend fijne tijd gehad in Grave en enorm veel geleerd. Met plezier heb ik me ingezet voor de Aquafysio en gewerkt op de Stoofweg, het Catharinahof en in het Stoofhuis. Nu wil ik me graag focussen op mijn ambities om ondernemer te worden en zal een combinatie maken tussen mijn kennis van fysiotherapie en mijn interesse voor sporten en bewegen.”
– Esther

Tijdens ons teamuitje hebben we met zijn allen afscheid van Esther genomen. Hoewel we haar als collega erg gaan missen, begrijpen we haar keuze en wensen we haar enorm veel succes bij deze moedige en uitdagende stap! 🍀😘

About the author